0

Корпа (0)

Укупно: 0.00 RSD

Плаћање

Blog

26.10.2022.

Voće i povrće kao zamena lekovima

U moru raznih bolesti, kroz poslednjih par vekova, farmaceutska industrija je jako napredovala. Rafovi u apotekama su svako malo bogatiji za … poneki novi lek protiv glavobolje, gripa ili virusa… u najvećem broju slučajeva, kada se razbolimo, odlazimo u nabavku raznih tableta i pilula kako bi nam kroz par dana bilo bolje. Ali, da li možda imamo neku korisniju opciju?

26.10.2022.

Detoksikacija organizma

Detoksikacija organizma je proces, način na koji uz pomoć određenih preparata ili posebnog režima ishrane izbacujemo toksine iz organizma… Kada kažemo „toksini“, mislimo na sve otrove koji se mogu naći u telu, počevši od veštačkih dodataka hrani, metala, pesticida, zagađivača – svi oni remete pravilan rad i razvoj našeg tela. Moramo imati na umu da detoksikacija nije nešto što se obavlja za dva dana.

26.10.2022.

Zašto voće volim podjednako kao i slatkiše

Danas ću pisati o voću i kao biolog dužan sam da kažem da sve što zovemo voće u stvari predstavlja plodove biljaka i da bez obzira da li … nešto slatko ili nije, tehnički ne postoje pojmovi „voće“ i „povrće“ nego samo plodovi.

26.10.2022.

Orašasti plodovi, čuvari našeg zdravlja

Iako definitivno nije pametno pokušavati lomiti orah svojim zubima, grickanje oraha i drugih orašastih voćki (da, orasi tehnički jesu voće) …ima neke vrlo dobre efekte na naše telo. Sve to

26.10.2022.

Urme, jedno veoma energično voće

Ako krenete da listate neke časopise ili postove i članke na internetu, vrlo lako možete naići na klasiku kada je reč o voću – limun i drugi citrusi …kao izvo

Newsletter

Ostavi nam svoj email i budi u toku sa Blend by Nana dešavanjima

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.