0

Korpa (0)

Ukupno: 0.00 RSD

Plaćanje

Dostava

Dostava
Pakete šaljemo preko dostavne službe CIty Express. Sve pošiljke šaljemo po principu “danas za sutra”.

Troškovi dostave
Trošak dostave je fiksan i iznosi je 390 RSD.

Nakon što je porudžbina obrađena i spakovana za slanje, prodavac predaje paket kurirskoj službi koja tome obaveštava kupca preko SMS poruke. Prema pravilima kurirske službe, kupcu bi roba trebalo da pristigne sledećeg radnog dana. Plaćanje pouzećem vrši se prilikom preuzimanja robe, tako da je pre plaćanja moguće proveriti kvalitet pristiglog paketa i da li na njemu postoje vidljiva spoljašnja oštećenja.

Upozorenje: Ovi uslovi i troškovi pakiranja i dostave vrede samo za teritoriju Republike Srbije.

Rok dostave
Sve primljene porudžbine šalju se u roku od 2 radna dana i biće dostavljene u roku od 3 – 5 dana (zavisno od radnog vremena i načina rada kurirske službe)

U slučaju da roba ne stigne u predviđenom roku, pošaljite nam email na srbija@gaianaturelle.com kako bi preduzeli potrebne mere.

Ostali uslovi
Osoblje collagenshot.rs trgovine vodi računa o načinu pakovanja proizvoda. Proizvodi se pakuju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri da li postoje oštećenja kao i da iste odmah reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja.

Dostavu naručene robe obavlja ekspresna kurirska služba koja vrši prijem, prenos i isporuku pošiljke.

Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u transportu. Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja robe potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju će dostavna služba koristiti kao potvrdu o preuzimanju.

Newsletter

Ostavi nam svoj email i budi u toku sa Blend by Nana dešavanjima

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.