0

Корпа (0)

Укупно: 0.00 RSD

Плаћање

Najčešća pitanja

Poštarina

Za koje vreme ću dobiti naručeni proizvod?
- +

Proizvodi poručeni preko AMV NATURA webshop-a šalju se u roku 3 radna od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 48h.

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 12h, biće Vam poslata tog dana, isporuku očekujete sutradan u periodu od 9-17h. Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u ponedeljak. Ako ste porudžbinu poslali u petak posle 12h, pošiljku ćemo Vam poslati u ponedeljak. Isporuku pošiljki vrši kurirska služba City Express. Trošak dostave iznosi 390 dinara. Dostava je besplatna za porudžbine iznad 5500 RSD. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Kada je Vaša porudžbina spakovana i predata kuriskoj službi dobićete mail obaveštenja da je pošiljka poslata. Kurirska služba pošiljke isporučuje na navedenu adresu u periodu od 9-17h. Na dan isporuke dobićete Viber obaveštenje i kontaktiraće Vas kurir iz kurirske službe.

Mogu li kupiti proizvod u prodavnici?
- +

Trenutno proizvode možete naručiti samo preko online shop-a www.nana.rs

Kako mogu da platim porudžbinu?
- +

Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem ili platnom karticom.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Dina, American Express ili Maestro platnu karticu možete platiti porudžbinu online. Nakon što popunite formu za poručivanje bićete automatski preusmereni na stranicu na kom vršite unos podataka sa platne kartice. Ako je sve u redu sa transakcijom bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno izvršeno. Ukoliko je postojao neki problem sa transakcijom bićete vraćeni na sajt sa obaveštenjem o neuspelom plaćanju, nakon čega možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Koliko iznose troškovi isporuke?
- +

Troškovi dostave pri kupovini proizvoda iznad 5500 RSD su besplatni, do 5500 RSD cena dostave je 390 RSD. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Kako da proverim da li mi je porudžbina poslata?
- +

Primićete email sa potvrdom kad pošaljemo porudžbinu. Od kurirske službe City Express stići če vam Viber poruka na dan isporuke.

Uneo sam pogrešnu adresu šta da radim sada?
- +

Pošaljite nam email na info@nana.rs sa ispravim podacima.

Reklamacija

Kako mogu da reklamiram proizvod?
- +

Potrošač ima pravo da vrati robu:
– ako je reč o isporuci robe koja nije naručena;
– u slučaju nesaobraznosti sa kupoprodajnim ugovorom.

Za više informacija pročitajte našu Politiku reklamacije.

Koji je broj telefona kontakt servisa?
- +

Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu na info@nana.rs ili nas pozovite na broj telefona: 061 1689 711.

Kako mogu da proverim status svoje reklamacije?
- +

Pišite nam na info@nana.rs ili nas pozovite na broj telefona: 061 1689 711.

Da li postoji rok za povrat uređaja koji su kupljeni online?
- +

Za više informacija o rokovima i uslovima povratka robe pročitajte u odeljku Politika reklamacije.

Upotreba

Kako treba da perem blender?
- +

Operite blender pre prve upotrebe. Nemojte uranjati bazu u vodu. Oba kraja blendera mogu da se otvore za ubacivanje sastojaka.

Koliko je potrebno da se prenosivi blender napuni?
- +

Napunite Prenosni blender Fresh Juice pre prve upotrebe. Uverite se da su tri magneta na punjaču poravnata sa tri magneta na bazi blendera. Blender se isporučuje delimično napunjen, ali za optimalnu upotrebu punite najmanje 3 sata. Lampica punjača će treptati prilikom punjenja i prestati kada je potpuno napunjena.

Mogu li da koristim prenosni blender tokom punjenja?
- +

U skladu sa našom poslovnom politikom, a u zavisnosti od raspoložive količine određenog proizvoda i mogućnosti njegovog nabavljanja, očekivani rok isporuke je od 7 do 10 radnih dana od momenta potvrđivanja porudžbine. Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu na info@blendbynana.rs

Kako da znam kada je moj prenosni blender potpuno napunjen?
- +

Lampica punjača će treptati prilikom punjenja i prestati kada je potpuno napunjena.

Može li blender da meša led i/ili zamrznuto voće?
- +

Led i zamrznuto voće može da se izmeša ali mi vam preporučujemo da uvek koristite manje komadiće leda i zamrznutog voća, kako bi očuvali životni vek sečiva.

Koja je zapremina blendera?
- +

Zapremina je 350 ml.

Newsletter

Ostavi nam svoj email i budi u toku sa Blend by Nana dešavanjima

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.