0

Корпа (0)

Укупно: 0.00 RSD

Плаћање

Kako naručiti

AMV NATURA DOO Beograd (u daljem tekstu: AMV NATURA), sa sedištem u Beogradu, opština Zvezdara, ul. Dr Velizara Kosanovića 56A/12, MB: 21585009 PIB: 111977030, u obavljanju svoje privredne delatnosti vrši prodaju svojih proizvoda putem internet prodavnice koja se nalazi na adresi www.nana.rs.

Radno vreme korisničkog servisa je od 9-17h svakog radnog dana. Proizvodi poručeni preko www.nana.rs webshop-a šalju se u roku 48h od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 48h.

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 12h, biće Vam poslata tog dana, isporuku očekujete u naredna dva-tri dana u periodu od 9-17h. Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u ponedeljak i utorak. Ako ste porudžbinu poslali u petak posle 12h, pošiljku ćemo Vam poslati u ponedeljak ili utorak. Isporuku pošiljki vrši kurirska služba CIty Express. Troškovi dostave pri kupovini proizvoda iznad 5500 RSD su besplatni, do 5500 RSD cena dostave je 390 RSD. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Kada je Vaša porudžbina spakovana i predata kuriskoj službi dobićete mail obaveštenja da je pošiljka poslata. Kurirska služba pošiljke isporučuje na navedenu adresu dan nakon preuzimanja u periodu od 9-17h. Na dan isporuke dobićete Viber poruku obaveštenja i kontaktiraće Vas kurir iz kurirske službe.

Kurir će dva puta pokušti da uruči pošiljku. Ukoliko prvi pokušaj isporuke ne bude uspešan kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i ugovoriti sa Vama novi termin isporuke. Ukoliko ni tada isporuka ne bude uspešna, pošiljka će se vratiti u AMV Natura doo i mi ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog vraćanja i ugovorili ponovno slanje.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Newsletter

Ostavi nam svoj email i budi u toku sa Blend by Nana dešavanjima

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.